Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

Ambachtsbakker van Leeuwen specialiteiten

Ambachtsbakker van Leeuwen heeft verschillende overheerlijke specialiteiten: polderbrood, rustiek brood, walnoottaartje, gevulde koeken en ambachtelijk gebakken koek. Deze producten zorgen ervoor dat klanten uit de wijde omgeving naar één van de 5 filialen komen. De filialen van Ambachtsbakker van Leeuwen zijn te vinden in Leimuiden, Kudelstaart, Rijsenhout, Nieuw Vennep en Hoofddorp.

Polderbrood

Polderbrood is zo samengesteld dat het brood het ik-kiesbewust logo mag dragen. Dat wil zeggen dat Polderbroden veel vezels bevatten en minder zout.

Polderbrood is verkrijgbaar in zeven heerlijke soorten:
Bomvol, Grof, Pompoen, Zonnepit, Omega, Zaden en Vezel wit.
 

 

 

 

 

 

 

Rustiek brood

Rustiek-broden - stuk voor stuk broden met een authentieke uitstraling, gebakken met desem, er is geen lactose aan toegevoegd, ze zijn E-nummer vrij en dat in combinatie met een veel langere bereidingsproces (langere rijsstijden met name) geeft de Rustiek-broden een heel eigen smaak en identiteit.

Wie Rustiek-brood eet, eet écht brood! Rustiek-broden zijn er in zes varianten:
• Rustiek Spelt DonkerRustiek
• Rustiek 100% Spelt Licht
• Rustiek Blond
• Rustiek Maïs
• Rustiek Donker
• Rustiek Pompoen

 

 

 

 

Ambachtelijk gebakken koek

Tien herkenbare, overheerlijke en ambachtelijk gebakken soorten koek. Volgens authentiek recept van opa Van Leeuwen

 

 

 

 

 

 

 

Walnoottaartje

Deze roomboterkoek is gevuld met een megeling van amandelspijs, walnoten en karamel en is een van de best verkochte producten van Ambachtsbakkerij van Leeuwen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gevulde Koeken

Verse Roomboterdeeg en zuivere amandelspijs goudbruin gebakken (iets krokant) hier rijden de mensen graag een stukje voor om.

 

 

 

 


 

 

 

 

Slagroomtaarten

Heerlijk moscovische kapsel gevuld met Bakkers room en verse slagroom afgewerkt met vers fruit deze worden iedere ochtend in onze banketbakkerij bereid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iets te vieren?
Banket van Van Leeuwen