Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

vlaai aardbei

Ambachtsbakker van Leeuwen: Familiebedrijf waar kwaliteit centraal staat.

Ambachtsbakker van Leeuwen is nog een typisch familiebedrijf met de twee broers John en Leo aan het roer.

Leo en John samen met beide echtgenotes en de 60 medewerkers vervullen allemaal een rol binnen deze traditionele onderneming. Ze bereiden en verkopen zo dagelijks overheerlijk en ovenverse producten, uit de zuiverste en beste grondstoffen die er te vinden zijn. Hierdoor zijn de producten zeer de moeite waard om geproefd te worden. John heeft de leiding in de bakkerij en is verantwoordelijk voor de productie en kwaliteit. Leo neemt de winkels en expeditie voor zijn rekening.


De specialiteiten van Ambachtsbakker van Leeuwen zijn: Rustiek broden (desembrood zonder toevoegingen van smaakstoffen en broodverbeteraars) Polderbroden (vezelrijk), walnoottaartjes, slagroomtaarten, gevulde koeken en ontbijtkoek. Deze producten zorgen ervoor dat klanten uit de wijde omgeving naar één van de 5 filialen komen. De filialen van Ambachtsbakker van Leeuwen zijn te vinden in Leimuiden, Kudelstaart, Rijsenhout, Hoofddorp en Nieuw Vennep. Maar ook via de webshop zijn al de heerlijkheden te bestellen, om ze vervolgens af te halen of te laten bezorgen .

Vanuit de productielocatie in Burgerveen wordt ook geleverd aan diverse bedrijven, kantines en restaurants. De auto’s van Ambachtsbakker van Leeuwen zijn te herkennen aan de rode kleur en de afbeeldingen van onze heerlijke slagroomtaart of desembroden.
 


 

De Ambachtsbakker; een trotse titel

Ambachtsbakker van Leeuwen is Ambachtsbakker van het jaar 2005, een titel die met trots gedragen mag worden. De Ambachtsbakkerformule werkt met ondernemende bakkers met een hart voor de zaak en liefde voor het vak. Het keurmerk Ambachtsbakker krijgt een bakkerij niet zomaar, om dit keurmerk te krijgen dient het bedrijf te voldoen aan strenge kwaliteit- en service-eisen.

Ook voldoet de bakkerij aan de eisen van Hygiënecode voor brood- en banketbakkerij (HACCP). De inspecties worden uitgevoerd in samenwerking met het Nederlands Bakkerij Centrum en FOODCERT Certification & Inspection.

De Ambachtsbakkerswinkels onderscheiden zich door de warme steenrode huisstijl, het bronskleurige kwaliteitsschild en de slogan “Gewoon het lekkerst”. Kom daarom het ambacht proeven bij Ambachtsbakker van Leeuwen!