Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

Kinderpartijtjes viert u bij Ambachtelijke Bakker van Leeuwen!

 

Een kinderpartijtje in bakkerij van Leeuwen is een groot feest voor kinderen. Een kijkje nemen in de bakkerij, zelf met slagroom en koekjesdeeg werken en natuurlijk lekker snoepen.Vervolgens worden er heerlijke koekjes en taart gebakken. De kinderen zijn elke keer weer enthousiast en creatief bezig; en het belangrijkste, ze vinden het geweldig!

En aan het eind van de middag zijn ze zo trots op wat ze gemaakt hebben, dat ze niet kunnen wachten om alles thuis te laten proeven en te vertellen.

Het kinderpartijtje:

We beginnen met een rondleiding door de bakkerij waarbij ik het een en ander zal vertellen. Bij het eerste onderdeel gaan de kinderen zelf koekjes uitsteken in verschillende vormpjes en zullen we ze op de plaat leggen om goudbruin te worden gebakken in de oven. Hierna houden we even een kleine pauze. En is er tijd voor de jarige job, er kan wat gezongen worden en meegebrachte cadeautjes kunnen worden gegeven. Dit onder het genot van een lekker glaasje limonade. Ondertussen zal ik voor de kinderen alles klaarzetten voor het volgende onderdeel. Nu gaan de kinderen zelf een taartje maken.

We gaan de taartjes dan leuk versieren, met wat is nog een verrassing. Tenslotte wordt alles netjes ingepakt om zo mee naar huis te nemen. Zo kun je thuis nog even nagenieten van het feestje. De jarige job krijgt er iets extra bij.

Het feest zal ongeveer 2 uur duren en plaatsvinden in de bakkerij in Burgerveen. De feestjes kunnen op maandag t/m donderdag.

De minimumprijs voor een feestje is €90,- en hierbij gaan wij uit van 6 kinderen. Daarna zijn de kosten €15,00 per kind.

Reserveren of informatie opvragen kan via feestje@bakkerijvanleeuwen.nl of bellen naar 0172-508125.

 

Groeten,

Bakker Hendrik